TÜRKMEN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

14 HAZİRAN 2024

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Mehmet Türkmen’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, Kem-Bel müdürü, sendika temsilcileri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Başkan Türkmen, törende yaptığı konuşmada, belediye personelinin bayramını kutlayarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Türkmen, "Belediyemizin hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için her birinizin gösterdiği gayret ve fedakarlık için teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nın, tüm ailelerimize ve ilçemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum," dedi.

Törende, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de personelle tek tek bayramlaşarak, iyi dileklerini iletti. Belediye personeli, bayramlaşma töreninin ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam etti.

Sosyal Medyada Paylaş