KEMALPAŞA’DA METRUK YAPILAR BİR BİR YIKILIYOR

27 MAYIS 2024

Kent dokusunu bozan ve yıkılma riski taşıyan metruk yapıların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz.

‘‘HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZURU, GÜVENİ VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Kemalpaşa'nın daha modern görünümlü bir ilçe olması noktasındaki çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Mehmet Türkmen; "Hemşehrilerimizin talep ve şikayetleri üzerine mahallelerimizde, can ve mal güvenliği tehdidi oluşturan atıl durumdaki yapıların, gerekli prosedüre uygun şekilde yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren önceki başvuru ve tespitlere istinaden 5 adet yıkım gerçekleştirdik. Bu tür yapılar temizlendikçe bir yandan çevre kirliliğinin önüne geçerken, bir yandan da insan sağlığını tehdit eden unsurları da ortadan kaldırıyoruz. Bizlere ulaştırılan 145 adet metruk yapı bulunuyor, amacımız bu yapıları planlı şekilde tasfiye ederek Kemalpaşa’nın daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Hemşehrilerimizin huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sosyal Medyada Paylaş