KEMALPAŞA’DA KREŞLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

20 OCAK 2024

Kemalpaşa Belediyesi’nin çalışan ve gelir düzeyi düşük olan ailelere destek olmak için hayata geçirdiği kreş projeleri kapsamında 6. Gündüz Bakımevi (Kreş), Bağyurdu Mahallesi’nde hizmete açıldı.

‘’KREŞ SEFERBERLİĞİ’’

Açılışı gerçekleşen 45 öğrenci kapasiteli Bağyurdu Gündüz Bakımevi’nde; 3 derslik, yemekhane ve oyun alanları bulunuyor. Alanında uzman 3 öğretmen, 1 yardımcı öğretmen, idareci ve temizlik personeli ile hizmet sunan tesis; 3-5 yaş aralığındaki çocukları kapsıyor.

Haftanın 5 günü 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veren kurumda, öğrencilerin gelişimlerine göre hazırlanan üç öğün yemek hizmeti de bulunuyor. Bakımevlerine ilişkin detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 88 77 numaralı hattan Kemalpaşa Belediyesi’ne ulaşabilir.

Sosyal Medyada Paylaş