KEMALPAŞA’DA KARNE ETKİNLİKLERİ SON BULDU

01 ŞUBAT 2024

Kemalpaşa’da okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar için karne hediyesi kapsamında etkinlikler düzenlendi. Kemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler 5 farklı konumda vatandaşlar ile buluşarak çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Etkinliklere Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nejat Özden, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterirken; Kemalpaşalı çocuklar doyasıya eğlendi.

Etkinlikte çocuklarla bir araya gelerek vakit geçiren Başkan Karakayalı, ‘’Okulların tatile girmesiyle birlikte ilçemiz çocuklarına karne hediyesi vermek istedik. Çocuklarımızla böyle bir etkinlikte buluşup heyecanlarına ortak olduğum için çok mutluyum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaş